Távszerviz igénybevétele

Ingyenes távszerviz (On-line távsegítség TeamViewer programmal)

Segítséget nyújtani távolról nagyon nehéz anélkül, hogy látnánk a másik fél számítógépét, illetve a monitorán történő eseményeket. Ilyen esetek megoldására találták ki a TeamViewer online távsegítség programot.

A távsegítség használatával csatlakozni tudunk a számítógépéhez anélkül, hogy személyesen kiszállnánk önhöz. A távszerviz programmal az előre megbeszélt egyeztetett időpontban az ügyfélszolgálatos kollégáink át tudják venni a vezérlést az ügyfél gépén. Ezáltal mindent ugyanúgy láthatnak az ügyfél  képernyőjén és kezelhetik a billentyűzetét és az egeret.
A program segítségével úgy
tudunk segíteni, mintha ott ülnénk az Önök gépe előtt. Önök látják hogy mit csinálunk, és mi is látjuk azonnal hogy Önöknek mi a problémája. Nincs félreértés, magyarázkodás, nem kell rendszergazda segítsége. Gyakorlatilag olyan, mint egy kiszállás, csak önnek ez nem kerül
semmibe.

Azt, hogy szükség van e távsegítségre az ügyfélszolgálat a probléma mérlegelése után dönti el, mivel nem minden probléma megoldása lehetséges távsegítséggel. (A távsegítség legtöbb esetben ingyenes!)
Szélessávú Internet kapcsolat szükséges.

A távszerviz program indításához kattintson az alábbi kék linkre. (előre egyeztetett időpont szükséges, az ügyfélszolgálattal)
A felugró ablakban válassza a futtatás lehetőségét, a következő felugró ablakban ismét futtatást.

 


Amint elindult a program az előre egyeztetett időpontban kérem hívja fel az ügyfélszolgálatot a 22/503-363 számon diktálja be a program által megadott ID: számot!


Fontos: A programot ne zárja be, amíg a távsegítség be nem fejeződik!

Ezután tudunk segíteni úgy, hogy átvesszük a gépen a vezérlést és megnézzük a hiba okát.

Kérjük, tájékozódjon az ügyfélszolgálati szerződésben, milyen esetekben lehet igényelni a távsegítséget!

 


 

PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!

Így működés közben, akár otthon is meggyőződhet a program kiváló minőségéről.
Rendelkezésre állunk bemutatókkal is, előzetes egyeztetés esetén.
Online megrendelés esetén akár néhány órán belül használhatja a programot.

Ha megtetszett a program kérem rendelje meg még ma.
Használja ki akcióinkat és kedvező vásárlási feltételeinket.

A programokat munkanapokon internetes megrendelés esetén akár néhány órán belül használatba veheti. Rendelje meg a kiválasztott programot az Online megrendelés   funkcióval. Töltse le a megfelelő program telepíthető változatát, és mire rögzíti a törzsadatokat, addigra elkészítjük a regisztrációját és a megadott e-mail címére elküldjük Önnek az aktiváláshoz szükséges kódokat!


A QualitySoft Diamond Integrált Számviteli Rendszer egy teljes körűen, és maximálisan integrált rendszer. Nagyon rugalmasan testre szabható, és tetszőlegesen paraméterezhető az eltérő igényeknek megfelelően.

Mindez együtt átlagon felüli megtérülést eredményez az Ön számára. Ha még mindig különálló rendszereket használ, javaslom próbálja ki programunk DEMO változatát, és győződjön meg programunk tudásáról, kiváló minőségéről, könnyű kezelhetőségéről, és rugalmasságáról.