Referenciák

 
 


CSATLAKOZZON ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINKHEZ!

 

Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Integrált Szociális Intézménye

"Alulírott Szabó Attila, mint a KEMÖ ISZI nyilatkozattételre jogosult vezetője hozzájárulok, hogy intézményünket Vállalkozásuk kiemelt referencia helyként honlapján, valamint tájékoztatójában megjelenítse, mint a PRODIUS integrált szoftver rendszer felhasználóját. Ezt a rendszert évek óta használjuk teljes megelégedettségünkre, felmerülő igényeinket, ötleteinket gyorsan beépítette a Vállalkozó a programba."

Szabó Attila
mb. főigazgató
Magyarországi Evangélikus Egyház Oktatási és Szociális Intézményköre vonatkozásában

"Nem kisebb munkába kezdtünk közösen, mint a Magyarországi Evangélikus Egyház intézményei részére a feladatok szoftverekkel történő támogatása (Ügyvitel élelmezés, étkeztetés, gyógyszernyilvántartás...). "A megoldás több modulja is közvetlen integrált kapcsolatban áll a LIBRA Szoftverfejlesztő Zrt. Integrált ügyviteli rendszerével.

A kivitelezés során is új megoldást választottunk. Központi szerverfarmon elhelyezett infrastruktúrán üzemelnek a szoftverek, több száz példányban, a teljes körű felhasználás esetében közel ezer felhasználóval, melyhez minden felhasználó távolról az interneten keresztül csatlakozik igény szerint a hét bármely napján tetszőleges időpontban."

Csáji Csaba
vezérigazgató-helyettes
LIBRA Szoftverfejlesztő Zrt.Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft.

"2009. szeptember óta használjuk a Prodius rendszer élelmezés programját a mezőtúri közétkeztetésben. A program használata gyorsan elsajátítható, bármely konyha részére ajánlani tudom. Az élelmiszer-törzs telepítése után (ami természetesen bővíthető) a heti menü bármely kis- vagy nagyétkezésének energia és tápanyagtáblázata kinyomtatható"

Szűcs Tamás
élelmezési-ágazatvezetőKék Duna Napköziotthonos Óvoda Élelmezés, Dunaalmás

"Köszönöm a segítséget! A frissített változat egy csoda! Nagyon örülök, hogy kapcsolatban lehetek a program alkotójával. További jó munkát kívánok nektek!"

Harcsa Miklósné, MarikaÁrpád Gimnázium, Tatabánya

"Intézményünk régóta használja a tárgyieszköz nyilvántartó programot. A nyilvántartás áttekinthető, ellenőrizhető munkafolyamatot biztosít."

Kovács Miklós
igazgatóBerzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, Sopron

"A rendszer moduljai tartalmazzák az étkeztetéssel kapcsolatos összes szükséges elemet. A szűrési, listázási lehetőségek minden igényt kielégítenek, sokféle lekérési szempont beállítható.
Étkezés modul: Étkezők adattárában nagyon jól kihasználhatóak a csoportos módosítások. Az étkezési igényeknél nagy segítséget nyújt a havi adatok másolásának lehetősége, nem kell külön felvinni az igényeket minden hónapban. A napi igények havi szintű táblázata szintén nagyon jól használható a kedvezményes (50%-os) adagok naponta történő kimutatásához."
...
"Étkezési igénybevételi modul: A vonalkódokat egyszerű az étkezőkhöz hozzárendelni. Könnyű és gyors a keresési lehetőség akár név szerint, akár vonalkód szerint. Szintén nagy segítség, hogy a vonalkódok növekvő vagy csökkenő sorrendbe rendezhetők. Az aktuális igénybevételi naplóból sok információ nyerhető: pontosan megállapítható melyik kártyával mikor ettek, sikeres volt-e a fogyasztás, volt-e igény, érvényes kártyával próbálkozott-e az étkező.
Számla modul: A számlázást meggyorsítja az étkezőcsoportonkénti számlaindítási és csoportos nyomtatási lehetőség. Számlák listázásánál (nekem) hiányzik a teljesítési idő szerinti lekérés lehetősége."
...
"A vállalkozásra az esetleges problémák megoldásához való pozitív hozzáállás jellemző. Telefonon és e-mailen keresztül is segítőkészség, rugalmasság és gyorsaság tapasztalható.
Sopron, 2010. február 10. "

Hánisné Schmidt Zsuzsa
pénztárosBerzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, Sopron

"Közétkeztetés színvonalas müködésének alapfeltétele az egységes, szakszerű dokumentácíó használata, amely könnyen áttekinthető, nyomonkövethető,és napi feladatok gördülékeny elvégzéséhez ad segítséget. Prodius ÉLELMEZÉSI NYILVÁNTARTÓ RENDSZER kezeli az élelmezési üzem müködésének teljes folyamatát, beleértve a folyamatos 'önellenörző' tápanyagszámítások és nyersanyag összesítések elvégzését.

E modul segítségével az adatbázisunkból bármikor előhívhatjuk:

az élelmezettek élettani igényét /kcal/
a rendelkezésre álló pénzkeretet
az ételrecept adatait
az étlap tervet
a létszám adatokat
a kiadási bizonylatok adatait /anyagkiszabati ív /
kezeli a bevételi és a kiadási bizonylatok adatait

A legfőbb információra költségelszámolásnál van szükségünk, amelyek a létszámadatok, az élelmezési norma, naponkénti felhasználható pénzkeret, számlák adatai, egyéb bevételi ill. kiadási bizonylatok adatai,nyersanyagmozgások különböző értékadatok,könyvelési bizonylatok adatai, amelyet a PRODIUS ÉLELMEZÉSI NYILVÁNTARTÓ RENDSZERREL megalkothatunk.
A program alkotói egy olyan integrált rendszert alkottak meg, amely többféle élelmezési rendszernek felelnek meg, ezen belül mindenkinek meg kell találnia a számára legmegfelelőbb 'személyre szabott' élelmezési rendszert.

A program teljesértékű megismerését, elsajátítását úgy lehet elérni ha a törzsadatbázis feltöltését saját magunk végezzük, a bevált élelmezési anyagok felhasználásával, recepturáinkkal, pénzügyi normáinkkal, mindezekkel sikeres eredményeket érhetünk el.
A fentiek eléréséhez maximális segítséget kaptam a program alkotóitól.

2009.szeptember 1-től bevezetésre került a színvonalas kiszolgálás tovább fejlesztéseként az ÉTKEZÉSI IGÉNYBEVÉTEL REGISZTRÁCIÓ, amely a PRODIUS ÉLELMEZÉS NYILVÁNTARTÓRENDSZER mellé beépíthető étkezési igényeket nyilvántartó modul. Az étkezők egy vonalkóddal ellátott kártyával regisztrálják étkezésüket, amely engedélyezi étkezésüket. Külön napló tárolja a regisztrált étkezéseket és külön gyüjti a napszakok étkezésitípusait.

A kódok alapján egy ellenörző ablakban a rendszer megjeleníti az étkező adatait ill., hogy az étkező étkezhet-e, ill. elutasítja:

nincs igényelve étkezés
már evett
érvénytelen kód
étkezés letiltva

Üdvözlettel,"

Fenyő Ágnes
élelmezésvezetőBerzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, Sopron

"A rendszernek hozzánk kellett szoknia ugyan úgy mint ahogy nekünk a rendszerhez. Egy új program bevezetése mindig nehézséggel jár, egy a kérdés: a befogadó mennyire akarja elsajátitani a programot, a készitő mennyire segit. Úgy érzem ez a mi esetünkben tökéletes volt. Köszönjük.

Az étkezési igénybevétel modult miután a rendszer lehetőséget biztositott rá, feltétlenül be szerettük volna vezetni, hiszen igy ugyanabban a rendszerben dolgozunk. Nem kell kézimunkát, jegyeket igénybevenni, hanem egy programon belül történik minden. Nagyon örülök ennek, a modul azt adja amire számitottunk. Bátran ajánlom mindenkinek aki egy kézben akarja tudni az étkezést, a számlázást.

Az étkezők igényeinek a felvitele, hó közben a korrigálása után, betegség stb, átemelve a számlázó programba a számla gyorsan elkészithető. Természetesen minden nap tanulunk valamit ami még egyszerübbé teszi a munkánkat, a sok segitségnyujtással amit kaptunk.

Azt irhatom egyre ügyesebbek a kollégák, amihez időre volt szükségük. A diákok részéről az étkezési modulhoz használt kártyás rendszer tetszést váltott ki."

Száz Tiborné
gazdasági vezetőDr. Piróth Endre Mentálhigiénés Otthon, Táplánypuszta

"Intézményünk régóta használja a Prodius rendszert, úgymint a

Pénztár-bank analitika
Házipénztár
Tárgyi eszköz nyilvántartás
Készletnyilvántartó rendszer
Komplex élelmezési rendszer
Szociális jellegű intézmények térítési díj nyilvántartó rendszere
Szociális jellegű intézmények gyógyszer nyilvántartási, gyógyszerelési rendszere
Ápolási-gondozási-fejlesztési tervek nyilvántartási rendszere
Szociális ellátásra várakozók nyilvántartása
Gondnoksági kimutatások

modulokat.

Egyes modulokat teljes egészében, egyeseket pedig csak részben tudunk használni, de folyamatosan bővítjük a felhasználási területeket.

A pénztár-bank analitika, a házipénztár, az élelmezési, a térítési díj nyilvántartási rendszer, a várakozók nyilvántartása, a tárgyi eszköz, és készletnyilvántartó modulok kimutatásai áttekinthetőek, teljes körűen biztosítják az analitikus, és főkönyvi nyilvántartások számviteli rend szerinti megfelelését.

A jogszabályok változásai a frissítésekben nyomon követhetőek, egyedi igényeink kielégítése a személyes kapcsolatnak, és a maximális segítőkészségnek köszönhetően rövid időn belül megvalósul, mely nagyban könnyíti munkánkat.

Örülünk, hogy a rendszer elemeit használjuk, anyagi lehetőségeink függvényében a felhasználás mind szélesebb körű kiterjesztésére törekszünk."

Farkas Erzsébet
gazdasági vezetőKernstok Károly Művészeti Alapítvány, Tatabánya

"A Kernstok Károly Művészeti Alapítvány évek óta használja a ProDius számlázó szoftvert, mellyel könnyen és gyorsan el tudjuk készíteni partnereinknek a számlákat.

Felépítése praktikus és áttekinthető még azok számára is, akik nem gyakorlottak a gazdasági munkák végzésében. A program segítségével naprakészen figyelemmel kísérhetjük bevételeink alakulását. A program folyamatos frissítésével mind több és jobb megoldásokat kínál számunkra.

Kapcsolatunk és együttműködésünk a vállalkozás vezetőjével, munkatársaival szakmailag és barátilag is szoros, mindig számíthatunk segítségükre. Jó szívvel ajánljuk a program felhasználását mindenkinek."

Virág Jenő
kuratóriumi titkárMátészalka Város Önkormányzata

"Hivatali szinten egyre inkább szükségessé vált számunkra egy olyan szoftver, amely az önkormányzati rendeleteket , határozatokat nyilvántartja, gyorsan elérhetővé teszi, de mindemellett egyszerűen elsajátítható, működtethető fenntartható. Így kerültünk első ízben kapcsolatba a Prodius rendszerrel.

(Önkormányzati) rendelkezések, központi szabályozások nyilvántartása: A rendszert 2009. év februárjától használja Mátészalka Város Polgármesteri Hivatala. A keretrendszer valamint a modul bevezetése is egyszerűen, zökkenőmentesen történt. A keresések, rendezések, szűrések legapróbb részletekig beállíthatóak, így a rendeletek áttekintése, keresése rendkívül gyorsan és egyszerűen megoldódott. A szoftver használata pár hónap alatt rutinszerűvé vált. A legapróbb részletekig beállítható jogosultsági lehetőségeknek köszönhetően, valamint egyszerűen használható archiválási megoldásának eredményeként rögzített adataink biztonságban vannak. Az elmúlt két év alatt nem fordult elő olyan eset, hogy bármilyen hiba miatt adatainkat reprodukálni kellett volna.

Számlaérkeztetés:
A 2010. év újabb modul bevezetését hozta hivatalunkban. A számla érkeztető modul bevezetése és használata még egyszerűbben történt. Itt már egy nagyrészt ismerős felülettel találkoztunk, mivel nagyon praktikusan úgy vannak felépítve a modulok, hogy a funkciók és gyorsbillentyűk valamennyi modulban ugyanúgy használhatók. Szintén öröklődött a már megismert és jól bevált keresési rendezési, szűrési funkció. Az elkészített listák a leggyakoribb szoftverekbe (Excel, Word, Acrobat Reader) egyetlen gombnyomással beilleszthetőek, ezzel nagyban megkönnyítve a további munkákat.

Projekt/Szerződés modul:
A 2011. év eleje szintén új modul bevezetését eredményezte hivatalunkban. Jelenleg ezen modul adatokkal történő feltöltése folyik, ami a modul felhasználó barát kialakításának, valamint az évek alatt szerzett rutinnak köszönhetően zökkenő mentesen zajlik. A modul az egyes projektek teljes életciklusát követi nyomon. Lehetőséget teremt a pályázatok kiírásától kezdve a kivitelezési munkákon keresztül az átadás átvétellel bezárólag a partner adatok vagy éppen a szükséges szerződések elérésére. Nyilvántartja a projekt során felmerült költségeket, figyelmeztet a közelgő teendőkre, fizetési határidőkre. Projekt részfeladatok oszthatók le vele, követhető ezek alakulása, eredményessége. Kimagasló jogosultság kezelés eredményeképp az egyes felhasználók lehetőségeit a legapróbb részletekig be lehet állítani. Áttekinthetőségével, egyszerűségével nagy segítség a pályázatokkal kapcsolatos információk naprakész nyilvántartására!

Az eltelt évek alatt a vállalkozás szakembereivel baráti kapcsolat alakult ki. A véleményeinket, építő jellegű észrevételeinket maximális hozzáállással fogadják, amit igazol, hogy felmerült igényünket az új verziókban már teljes megelégedéssel tudjuk használni. Szoftverkövetésük kimagasló, a frissítéseken túl, telefon, e-mail, távsegítség lehetősége áll rendelkezésünkre."

Dr. Takács Csaba Jegyző megbízásából
Potosné Kovács Zsuzsanna Jegyzői kabinetvezetőPéterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központ, Győr

"Miután megismertük a program legfőbb funkcióit, alapvető működését egyre jobban sikerült alkalmazni azt a mindennapi munkánk során. A program fejlesztése során figyelembe vették kéréseinket, és igényeinknek megfelelő lekérdezési lehetőségeket hoztak létre.

Az intézmény-specifikus problémák, feladatok megoldására alkalmas a ProDius program. Nyilvántartásaink vezetéséhez, megfelelő kigyűjtések létrehozásához a program megfelelő lekérdezési lehetőségeket biztosít. A program használata egyszerű, gyorsan elsajátítható. A program általi lehetőségek meggyorsítják az étkeztetés nyilvántartását, számlázását. A program fejlesztőivel jól működő kapcsolat alakult ki.

Üdvözlettel:"

Hallgatóné Hajnal Judit igazgató igazgató
Kovács Marianna gazdasági vezetőBenka Gyula Evangélikus Általános Iskola és Óvoda, Szarvas

"Intézményünkben havonta átlagosan 350 db étkezés számlát állítunk ki. A térítési díj igények nyilvántartása, majd a számlák készítése könnyen kezelhető a programban, a javítások világosan követhetőek. A lekérdezések segítséget nyújtottak az étkezés normatívák elszámolásához.

Üdvözlettel"

Török Éva
könyvelőNebuló Plusz Kft., Tatabánya

"A ProDiuS élelmezés szoftvereket hosszú évek óta teljes megelégedéssel használjuk. A rendszerek áttekinthetők, könnyen kezelhetők. Az esetleges fennakadásokat eddig minden esetben könnyedén orvosolni tudtuk, köszönhetően elsősorban az Ön rugalmasságának.

A számlázó programjukat is használjuk már közel 1,5 éve. A program könnyen megtanulható, egyszerűen használható."

Képviselő: Duba Flórián
ügyvezető igazgatóKEMÖ Tatabányai Gazdasági Szolgáltató Szervezete, Tatabánya

"A ProDius Integrált ügyviteli rendszerét mindenkinek ajánljuk, mert az alapfeladatokon kívül nagyon sok hasznos funkcióval ellátott szoftvert kap. A fejlesztők személyes közreműködésükkel segítik a munka zökkenőmentességét."

Pluhár József
gazdasági vezető

Bacsa László igazgató hozzájárulásával
Zatykó Jánosné és Juhászné Mármarosi Tünde munkatársak ajánlásávalHajnalcsillag Evangélikus Óvoda, Celldömölk

"Több mint egy éve használom a Prodius Integrált rendszert ami megkönnyíti a mindennapi munkámat. A program használatának elsajátítása számomra már az oktatás után sem tűnt nehéznek s elolvasva a modulokhoz tartozó használati dokumentációt, egyszerűen kezelhető a program. A 2009. év nyitása, adatok felvitele, számlatömbök nyitása ezek alapján történt. Mindezt egyedül csináltam /munkahelyemen egyedül foglalkozom a Prodiussal/ és sikerélmény volt, mikor tőletek visszajelzést kaptam, hogy rendben van minden.

Az év során voltak kisebb technikai hibák, másnapra orvosoltátok azokat, így rendes ütemben tudtam haladni a munkámmal, nem okozott lemaradást. Még egyszer köszönöm a gyors segítséget, s hogy figyelemmel kíséritek az észrevételeket, panaszokat!

A 2010.évi változtatásoknak örülök, legfőképpen az mínuszos étkezés pirossal jelölése tetszik /még inkább kitűnik a többi közül ami nem bevétel/ s így még a leszűrést is el lehet kerülni, egyszerre látom mennyi visszafizetés lesz az adott hónapban.
Tetszik, hogy többféle listát, kimutatást pár perc alatt tudok készíteni, nem kell analitikus nyilvántartásokból hosszasan keresgélni, számolgatni. Elszámolásokhoz kiválóan tudtam/tudom használni a Prodius nyilvántartásomat.

Igaz, én csak az étkezés és számla modulokat használom de olvastam a többi modul dokumentációját is s a részletes, egyértelmű leírás alapján talán azok kezelése sem okozna gondot. Remélem egyszer lesz alkalmam használni azokat is!

További sikereket és még több felhasználót kívánok Nektek a Prodius rendszerhez!"

...

"És minden úgy van a valóságban is ahogy a levélben leírtam! Nem festés ! Én örülök a Prodiusnak! Nekem bejött a használata!"

...

"További jó munkát kívánok Nektek! Egy elégedett felhasználó! "

Füzesiné Kovács LíviaHunyadi János Evangélikus Általános Iskola és Óvoda, Sopron

"Az eltelt 1 év alatt nagyon baráti, segítőkész kapcsolat alakult ki közöttünk. Ez a napi 'forródrót' email-re és a személyes kapcsolatra is értendő.
A kezdeti nehézségek alatt is mindig türelmesen, újra elmondva kaptam meg a választ.

Évnyitáskor a teljes adatbázis újradolgozásában, iskolánkban személyesen nagy segítséget kaptam! A program, ahogyan hirdeti is magát, valóban érthető könnyen kezelhető, jól javíthatók a hibák mind az étkezési igénynél, mind a számlázásban. Rendszeresen frissítik a programot, aminek kapcsán a többi iskolák, felhasználók tapasztalatait is felhasználva könnyebb a munka.

Egyre több szűrési lehetőségre jövök rá még most is, amitől még kedvezőbb a kezelhetőség.
A mi iskolánkhoz óvoda is tartozik. E két intézmény más étkezési napokkal is dolgozik esetenként, s ez is nagyon egyszerűen kezelhető.
Bármely iskolának és óvodának meleg szívvel ajánlom. Munkátokra további sok sikert és jó egészséget kívánok. Baráti üdvözlettel: Ibolya soproni Hunyadiból "

Nyul Józsefné
Potosné Kovács Zsuzsanna Jegyzői kabinetvezetőEvangélikus Mezőgazdasági, Kereskedelmi, Informatikai Szakképző Iskola és Kollégium, Kőszeg

"Tapasztalataim alapján bárkinek bátran ajánlhatom a PRODIUS rendszert.

Könnyen áttekinthető, részletes, mindenre odafigyelő, egyértelmű. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a számlázással az elején voltak problémáim. Ez nem a rendszer hibája volt, hanem 'a hiba az én készülékemben volt.' Ami azt jelenti, hogy az étkezői létszám feltörzsölése nem volt hibátlan.

Természetesen amint az akadályok elhárultak, azonnal könnyebb lett a munkám. Ez nem ment volna segitség nélkül. Ahányszor kértem, azonnal segítettetek, amit utólag mégegyszer köszönök.

Nagyon nagy örömmel fogadtam, hogy a modulok megjelenése sokkal szinesebb lett a háttérképpel együtt.
Szinte folyamatos frissitések történnek, ami még egyszerübbé teszi a munkát."

...

"További sikeres munkát kívánok: "

Imre Lászlóné
élelmezésvezetőMagyarországi Evangélikus Egyház Budapesti Kollégiuma

"Az elején nagyon meg voltam ijedve, mert eddig egy teljesen más programban dolgoztam. Ez az új program egy kihívás volt a számomra. Amennyire féltem az elején, most már ugye több mint egy éve, hogy használom, nagyon meg vagyok elégedve. Számomra egy könnyen átlátható, gyorsan kezelhető program. Pontos és gyors, megkönnyiti minden napos munkámat.

A kapcsolattartásról is csak jót tudok mondani. Mindig, minden esetben, ha valami nem volt egyértelmű számomra, vagy elakadtam, gyors segítséget kaptam. Örvendek, hogy megismerhettem ezt a programot, és hogy egy ilyen kedves, segítőkész vállalkozással találkoztam.

Tisztelettel és üdvözlettel:"

Iszlai Ildikó
élelmezésvezető


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát, csatlakozzon elégedett felhasználóinkhoz!