Magunkról

25 éve az ügyfelek szolgálatában.

Cégünk a Számviteli Rendszer Kft a QualitySoft ügyviteli, számviteli programok fejlesztésével, forgalmazásával, és ügyfélszolgálatával foglalkozik.

1991 óta foglalkozunk ügyviteli programok készítésével, és az országban a legelsők között kezdtünk ezzel foglalkozni, tehát igen komoly múlttal, és szakmai tapasztalattal rendelkezünk.
Az országban egyedülálló az az integráltság és tudás, mely ebben az árkategóriás szegmensben elérhető rendszerünkben. Olyan tudást nyújtunk más rendszerek árának feléért, harmadáért, mely megállja a helyét bármilyen körülmények között, és így rendszereink ár/érték aránya országos szinten is egyedülálló.

Mivel rendszereinket először a vállalkozói szférába szállítottuk, így a kiélezett piaci versenyben meg kellett tanulnunk a legjobbnak lenni a legolcsóbban. Jelen pillanatban rendszereink lefedik a vállalkozási szféra teljes ügyviteli, pénzügyi számviteli folyamatait, valamint ProDiuS intzegrált rendszerünk a költségvetési intézmények, Önkormányzatok teljes ügyvitelét képesek kiszolgálni.

Költségvetési előirányzat és teljesítés szemléletű főkönyvi könyvelő programunkba integrálódnak bele a különböző moduljaink. Számlázás, Pénzügy-kintelevőség kezelés, Tárgyi eszköz, Bérszámfejtés,  önkormányzatok és önállóan gazdálkodó költségvetési szervek és intézmények teljes ügyviteli és pénzügyi folyamatainak kezelése:  Étkezés nyilvántartás, Élelmezés, Szociális szakellátás, Gyógyszernyilvántartás, iratnyilvántartás stb...

Rendszereink felhőben is és lokális hálózatban is futtathatóak, Interneten keresztül bárhonnan használhatóak.

ProDiuS intézménygazdálkodási rendszerünk kiemelt rerferenciája A TELJES MAGYARORSZÁGI EVANGÉLIKUS EGYHÁZ OKTATÁSI ÉS SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEINÉL futó szoftvereink. (Ügyvitel élelmezés, étkeztetés, gyógyszernyilvántartás...).
A megoldás több modulja is közvetlen integrált kapcsolatban áll a LIBRA Szoftverfejlesztő Zrt. Integrált ügyviteli rendszerével. Központi szerverfarmon elhelyezett infrastruktúrán üzemelnek a szoftverek, több száz példányban, a teljes körű felhasználás esetében közel ezer felhasználóval, melyhez minden felhasználó távolról az interneten keresztül csatlakozik igény szerint a hét bármely napján tetszőleges időpontban.

Amit kínálunk, cégünk alapelvei:

        

  
A logó és a filozófia


A logó, és a filozófia ami mögötte van:

- Minőséget mindenkinek (A minőségnek nem kell drágának lennie!)
-
Szakmai profizmus (Az ügyvitel minden terén képzett munkatársak)
- Nagy Tapasztalat (1991 óta ugyanabban a szektorban dolgozunk)
- Őszinteség (Nincsenek bújtatott költségek, betarthatatlan határidők)
-
Precizitás (Szoftvereink átgondolt tervezés végeredményei, precízen kivitelezve)
-
Maximális erőbedobás (Folyamatos erőteljes fejlesztés)
- Odafigyelés (Minden ügyféllel úgy törődünk mintha ő lenne az egyetlen)
- Igazságosság, partnerség (Mindenki nyerjen, ne a haszonlesés legyen a cél)
- Mindig időben. A jogszabályváltozások követés mindig naprakész!
- Beépített automatizmusok biztosítják a gyorsaságot, és a minőséget.

Jövőbeni célunk:


Hogy továbbra is nyújtsuk az eddig elvárt magas tudásszintet, és még jobbá tegyük programunkat, hogy az a legjobban segítse ügyfeleink munkáját, és hogy ezt minél többen megtudják, és minél többen így is gondolják, és csatlakozzanak felhasználónk táborához.

Nem tucat programot szeretnénk árulni, hanem az ügyfeleik igényeit felmérve valós problémákra igazi megoldásokat szállítani. Ezért rendszereink integrálhatóak, és nagyon széles skálán testre szabhatóak, és ezt a vonalat tovább szeretnénk erősíteni.