Partner/ügyfél nyilvántartás, CRM

A partnerekről/ügyfelekről számos adat nyilvántartható: elérési adatok, kapcsolattartók adatai, vezetők adatai stb. A partnerek tetszőleges csoportokba (akár 5 csoportba) sorolhatók. A partnerekhez tetszőleges dokumentumok kapcsolhatók (táblázatok, szövegek), akár közvetlenül szkenneléssel, ezek a kapcsolt dokumentumok később egy kattintással előhívhatók/megtekinthetők. A partnerekkel kapcsolatos eseményeket (megkeresés, telefon, stb.) rögzíthetjük a kapcsolódó tevékenységekkel együtt, normál vagy határidős tevékenységeket jelölhetünk ki, a rendszer a bekövetkező határidőkre fontossági sorrendben figyelmeztet. A le nem zárt teendőket határidő szerint megkülönböztetett színnel kiemeli a rendszer. Az ügyfelekkel megkötött szerződések adatai is nyilvántarthatók, az aktív szerződések elkülöníthetők. Az ügyfelek által használt termékek és igénybevett szolgáltatások is nyilvántarthatók, így mindig tiszta kép látható, hányan vettek már igénybe egy szolgáltatást, vagy vásároltak meg bizonyos terméket. A modul a vállalkozások marketing tevékenysége szempontjából rendkívül hasznos alkalmazás.

Partner/ügyfél nyilvántartás, CRM:

Partnerek/ügyfelek adatainak teljeskörű nyilvántartása
Dokumentumok kapcsolása partnerekhez
Szerződések adatainak nyilvántartásaSzerződések adatainak nyilvántartása
Kapcsolatok/teendők/tevékenységek/feladatok nyilvántartása
Figyelmeztetés határidőkre
Le nem zárt, határidős tevékenységek vizuális megkülönböztetése
Ügyfelekhez kapcsolt termékek/szolgáltatások nyilvántartása
Tárolható és Excel/Word/PDF-be exportálható lekérdezések, kimutatások, űrlapok, nyomtatványok, diagramok
Széleskörűen paraméterezhető jogosultsági rendszer
A fontos vagy gyakran használt funkciók az alapképernyőre tehetők egygombos indítással

ProDiuS Egyéb modulok

Gépjármű- és útnyilvántartás
 

A programmal nyilvántarthatjuk a szervezet járműveivel végzett útvonalakat (útnyilvántartás), a fogyasztásokat. A programba előre betápláltuk a főbb települések távolságait, de az útvonal adatbázis akár utcaszinten bővíthető. A gyakran megtett, több elemből álló útvonalak egy csoport alá rendezhetők, majd ebből is lehet választani. Az üzemanyagárak változása is nyomon követhető, vezethető a NAV üzemanyagár és a tankolási adat. A program tetszőleges számú gépjármű nyilvántartására készült. A rendszerrel a kiküldetési rendelvények is elkészíhetők.


Főbb paraméterek, lehetőségek:
 

Tetszőleges számú jármű nyilvántartása
Üzemanyagár változás kezelése (NAV ár vagy tankolás)
Főbb települések távolságait tartalmazó (5700 távolság), bővíthető útvonal adatbázis
Kiküldetési rendelvény készítés
Tárolható és Excel/Word/PDF-be exportálható lekérdezések, kimutatások, űrlapok, nyomtatványok, diagramok
Széleskörűen paraméterezhető jogosultsági rendszer
A fontos vagy gyakran használt funkciók az alapképernyőre tehetők egygombos indítással

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milyen hasznos funkciókat tudunk Önnek ajánlani?

Könyveljen egyszerűbben, előre kontírozott gazdasági események alkalmazásával.

Még gyorsabban könyvelhet! Használjon eseménykönyvelést. A programban lehetőség van előre beállítani a leggyakrabban használt  azonos kontírozású gazdasági események könyvelési beállításait (Tartozik, Követel, Naplókód stb...), ami nagyon meggyorsítja az adatfeldolgozást sok egyforma tétel esetében. Ezzel a funkcióval a kevésbé gyakorlott kollégák is hibamentesen felvihetnek olyan könyvelési tételeket amelyet gyakran használnak, pl. költség számlák, árbevétel, bérfeladás stb.

Válasszon jó programot! Spóroljon időt automatizálással!

Könyvelőprogramunk automatikusan könyveli a kerekítési különbözeteket, az EU-s áfát, a fordított áfát, és a mezőgazdasági áfát. A telefon áfát is automatikusan bontja, valamint másik évbe átnyúló teljesítés áfáját is magától könyveli. Automatizált ezen felül az árfolyamkülönbözet könyvelése, a banki átlagárfolyam felajánlása. Az év végi zárás-nyitás teljes körűen automatizált, a deviza átértékelések könyvelése is egy gombnyomás. Automatizált továbbá az előre beállított mérleg, eredmény kimutatás, valamint az Áfa bevallás, mely az ÁNYK-ba is automatikusan rögzül. Ne Ön dolgozzon, hanem dolgozzon Ön helyett a program! 

Ilyen precíz folyószámla kezelést még nem látott!

Programunkban a folyószámla kezelése nem különül el a főkönytől, hanem abba beleintegrálva működik, ezért helyes könyvelés esetén lehetetlen hogy a folyószámla eltérjen a főkönyvtől! Használjon professzionális folyószámla kezelést: Bank és pénztár közben azonnal lehetőség van a kipontozásra. Utólagos összepárosítás is lehetséges. Nem nyitotta még meg az évet, nem zárta le az előzőt de már könyvelne? Nálunk nem gond. Programunk év nyitáskor utólag is összepárosítja a nyitóval a már felvitt tételeket. Devizás összepontozás? Forint számla devizában kiegyenlítve. Devizás számla forintban kiegyenlítve? Árfolyamdifferencia? Programunkkal minden lehetséges!

Intézze egyszerűen bankügyeket programunkkal.

Banki terminálkapcsolat programunkkal a főkönyvi programunkban a folyószámlás tételek banki kiegyenlítését még egyszerűbben elvégezheti. Programunkkal a kiegyenlítetlen nyilvántartásból a kiegyenlíteni kívánt tételeket egy mozdulattal kijelölheti, és átteheti a banki terminál programba, vagy átutalási megbízást nyomtathat belőlük.
Egyéb átutalási megbízásos tételeit is pluszban felrögzítheti kézzel és azokból szintén készthet nyomtatott átutalási megbízás nyomtatványt.

Bankszámla könyvelés? Ez már a múlté. Speciális könyvelési lehetőséggel megoldható az hogy az összes banki tétel a banki terminál programból, vagy az Internetbankból automatikusan könyvelődik. A lehetőségekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

Professzionális deviza könyvelés profiknak

Professzionális devizakönyvelés. A főkönyvi programunkban komoly folyószámla kezelést valósítottunk meg.  A devizakezelésnél lehetőség van árfolyam különbözet számítására, év végi átértékelésre, devizás listák nyomtatására, deviza árfolyam frissítésre Internetről, FIFO vagy átlagárfolyam számításra. Az idegen nyelvű modul segítségével, a főkönyvi kivonat, a mérleg eredmény lista, és a számlatükör német és angol nyelven is elérhető. Ne használjon EXCEL táblázatokat! Vásárolja meg programunkat!

Egy komplex megoldás mindenre.

Legyen szó több cég egyidejű könyveléséről, több év párhuzamos rögzítéséről, vagy hálózatos üzemelésről, nálunk ez nem probléma. Eltérő üzleti év? Nálunk megoldott! Lehetőséget nyújt a rendszer a komplex keresésekre, lekérdezésekre tetszőleges időintervallumban. 
Tetszetős grafikus, vagy karakteres listák , APEH barát jól áttekinthető nyomtatványok, kérhetők széles spektrumú intervallum beállítás lehetőségével.
További lehetőségek: Többszintű jogosultság beállítások, menületiltások lehetősége, egyes cégek letiltása kezelőknek, kezelő műveletek naplózása, a rögzítések számának követésére, stb, stb... Tekintse meg a felső fülön található részletes funkciólistánkat!

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az online működés előnyei

Könyvelés több gépen egy időben, távkönyvelés
 

A programot tetszőlegesen használhatja saját hálózatban, és akár ugyanazt a céget több különböző gépről egyidőben könyvelheti, de lehetősége van távkönyvelésre is, ami azt jelenti, hogy távoli gépeken történő könyvelés szinkronizálható, vagy on-line könyvelhető. Könyvelés otthonról? Lehetséges. Szeretné távolról bekapcsolni az otthoni számítógépét, hogy elérje könyvelési adatait? Megoldható. A rendszer kialakításában kollégáink mind a szoftver, mind a beállításban aktívan segítenek.

Adatimport modul jellemzői

Egységes adat átvétel külső számlázó rendszerekből, így nem kell kétszer rögzíteni az adatokat, a számlák egy import állományon keresztül átadhatók a könyvelésnek.
Nem kell külön rögzíteni az analitikus programokban felvett adatokat A Gold Eszköz, Gold Számla, Gold Készlet, Gold Raktár, Gold Maxbér, Gold házipénztár valamint földrajzilag másik helyen levő kihelyzett Gold Főkönyv programokból feladott tételeket fogadja a könyvelőprogram, és lekönyveli a beállított főkönyvi számokra. A program a könyvvizsgálói xml fájl elállítására is alkalmas! (könyvvizsgáló barát szoftver)

Áfa bevallás (650) átadása az ABEV programba (Mérleg eredmény beadható formátumban)

Az Áfa bevallás ABEV felé automatikus feladással rendelkezik. EU-s adószámonkénti ÁFA lista is kérhető.  A program ez éves beszámoló mérleg, és eredmény kimutatásait valamint az egyszerűsített éves beszámoló mérleg és eredmény kimutatásait "A" és "B" képes elkészíteni gombnyomásra! Az éves beszámoló mérlege "A" és "B" változat, valamint összköltség és forgalmi költség eljárással készülő eredmény kimutatás "A" és "B" változat készítésének lehetősége

Árfolyamok frissítése Internetről, korlátlan deviza kezelés.

A szoftverünknek nem jelent gondot az eltérő üzleti év kezelése, a devizakezelés, árfolyam különbözet számítás, FIFO vagy átlagárfolyam számítás, árfolyam frissítése Internetről. Minden lista PDF fájlba nyomtatható és e-mail-ben továbbítható. Előre feltöltött számlatükör angol, német, magyar nyelvű számlaszámokkal.  Mérleg, eredmény kimutatás előre feltöltve angol, német, magyar nyelven.   Főkönyvi kivonat, karton lista, mérleg, eredmény lista lekérhető idegen nyelven.

Legyen jól informált!

A jogszabályok változása esetén a programrendszert azonnal aktualizáljuk, és biztosítjuk, hogy mindig a jogszabályoknak megfelelően működjön a rendszer. Interneten keresztül egy gombnyomásra automatikusan az ügyfél gépére kerül a frissített rendszer. Az elkészült fejlesztésekről és a törvényi változásokkal kapcsolatban minden partnerünknek hírlevelet küldünk elektronikus formában az aktuális változásokról, a kiküldött hírlevelek bármikor visszanézhetőek a honlapunkon.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miért előnyös ha tőlünk vásárol?

1 Hónapos ingyenes éles verzió

Próbálja ki a teljes verziójú testreszabott programunkat ingyen egy hónapig kötelezettségek nélkül.  Százezer forint feletti árajánlat esetén további lehetőségképpen igény alapján 1 hónapos kipróbálható éles verziót telepítünk fel ingyenesen az Ön gépére. Nincs kockázat, az éles verzióban nézheti meg, tesztelheti programunkat. Ebben az esetben ha a mi programunk mellett dönt, élesítés után használhatja tovább a már felvitt adatokkal nem veszik kárba a munkája. Ráadásul az egy hónapos verzió használata alatt minden segítséget megkap a munkához. Kérjen ajánlatot és igényelje most a teszt verziót!

Óriási kedvezmények induló cégeknek, Részletfizetési konstrukciók

Kezdő vállalkozásoknak 25 % Induló cég kedvezmény!
Minden kedves érdeklődőnk számára részletfizetési lehetőség! Ügyfélbarát fizetési konstrukciók, akár egyedi megállapodással is.
Miért fizetne bérleti díjat, hogyha már az első részlet befizetése után használatba veheti a teljes programot? Az utolsó részlet kifizetése után pedig az öné lesz a program. Próbálja ki rugalmas árképzésünket és Kérjen árajánlatot!

 

Ingyenes online bemutató

Amennyiben Önnek kérdései vannak a programunkkal kapcsolatban, szeretné megnézni a programot működés közben és úgy feltenni a kérdéseit kollégánknak,kérhet on-line bemutatót. Az on-line bemutató lényege, hogy amennyiben ön rendelkezik Internetkapcsolattal, akkor elküldünk önnek egy kis segédprogramot, ami indulás után generál egy egyedi jelszót, amit ha megad a kollégánknak akkor ő át tudja venni a gépen a vezérlést és on-line működés közben tudja bemutatni a demo programunkat.  A honlapunkon a video bemutatók menüpont alatt on-line videókat tekinthet meg a programjaink működéséről.

Gyors program telepítés, szükség esetén akár egy órán belül

Programjaink gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, online élesítéssel. Amennyiben önnek sürgős telepítés kell, nálunk ez is megoldható! A letöltött demó verziót akár egy órán belül beélesíthetjük Önnek és máris elkezdheti a munkát. A telepítéskor kollégáink, az alapvető funkciókat beállítják, megmutatják. Ugyanakkor ha további felmerülő kérdései lennének lehetősége van online beüzemelési segítséget vagy oktatást kérni

Mert nálunk nincs Zsákbamacska

Ne vegyen zsákbamacskát! Most akár élesben bizonyosodhat meg a programunk kiváló működéséről, és ez nem kerül semmibe. Az egyes program részek, modulok rugalmasan változtathatóak vásárláskor, és vásárlás után is tetszőlegesen. Ha ön új programrészt szeretne nem kell új programot vásárolnia, elég csak bővíteni a meglévőt. További lehetőségként vásárlás előtt ingyenesen kérhet online bemutatót, a program működéséről. Ezzel együtt Rugalmas fizetési módokat kínálunk melyeket egyénileg testre szabhatunk, kívánsága szerint. Elégedettségi és pénz visszafizetési garancia:
 Azok a vársárlók, akik kipróbálják a programot, és a vásárlás időpontjától számított 2 hónapon belül meggondolják magukat, vagy rájönnek , hogy nem az ő tevékenységükhöz a legalkalmasabb, akkor a programok teljes licencdíját visszafizetjük

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 

 

ProDiuS Egyéb modulok

Partner/ügyfél nyilvántartás, CRM:

Partnerek/ügyfelek adatainak teljeskörű nyilvántartása
Dokumentumok kapcsolása partnerekhez
Szerződések adatainak nyilvántartásaSzerződések adatainak nyilvántartása
Kapcsolatok/teendők/tevékenységek/feladatok nyilvántartása
Figyelmeztetés határidőkre
Le nem zárt, határidős tevékenységek vizuális megkülönböztetése
Ügyfelekhez kapcsolt termékek/szolgáltatások nyilvántartása
Tárolható és Excel/Word/PDF-be exportálható lekérdezések, kimutatások, űrlapok, nyomtatványok, diagramok
Széleskörűen paraméterezhető jogosultsági rendszer
A fontos vagy gyakran használt funkciók az alapképernyőre tehetők egygombos indítással


Gépjármű- és útnyilvántartás:
 

Tetszőleges számú jármű nyilvántartása
Üzemanyagár változás kezelése (NAV ár vagy tankolás)
Főbb települések távolságait tartalmazó (5700 távolság), bővíthető útvonal adatbázis
Kiküldetési rendelvény készítés
Tárolható és Excel/Word/PDF-be exportálható lekérdezések, kimutatások, űrlapok, nyomtatványok, diagramok
Széleskörűen paraméterezhető jogosultsági rendszer
A fontos vagy gyakran használt funkciók az alapképernyőre tehetők egygombos indítással

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

ProDiuS Élelmezés program - Összehasonlító funkció táblázat

 

 
ProDiuS
STANDARD
Élelmezés
ProDiuS
KOMPLETT
Élelmezés
Áru törzs, receptúra kezelés, tápanyagtáblák
 

 
Bővíthető áru törzs tápanyagértékekkel (energia, fehérje, zsír, szénhidrát, rost, stb.)
Bővíthető receptúra törzs (óvodás, iskolás, felnőtt)
Elkészítési mód stb. rögzítése receptúrához
Receptúra nyomtatása tápanyagtáblával (ételösszetételi adatlap)
Raktárkészlet kezelés
 

 
Bevételezések kezelése, raktárkészlet emelése (adományok kezelése is), bevételezési lap
Felhasználások manuális kezelhetősége, kiadási lap készítés
Menük, kiszabatok kezelése
 

 
Napi menük összeállítása receptúrákból akár több hétre előre

Előzetes kiszabatok lekérése napi összeállított menükből
Tápanyagtáblázatok lekérése előzetes kiszabatokból (1 adagra/össz. adagra)
Előzetes kiszabatok eseti módosíthatósága receptúra módosítás nélkül
Összesített kiszabatok (anyagigény) generálása előzetes kiszabatból
Összesített kiszabat szerinti igény összehasonlítása raktárkészlettel (kiadható-e?)
Összesített kiszabat szerinti igény levonható a raktárkészletből (felhasználás könyvelés)
Készletkimutatások, megtakarítás/túllépés
 

 
Készletnyilvántartó lapok lekérhetősége (mennyiségi/értékbeni változás árunként)
Készletforgalmak lekérhetősége (szállítónkénti, árunkénti forgalmak, stb.)
Értékforgalmi gyűjtők (gyűjtött forgalmak dátumra, szállítónként, felhasználásokkal együtt)
Raktárkészletek lekérhetősége (aktuális, beszerzendő, ÁFA-s bontás, stb.)
Napi szintű megtakarítás/túllépés lekérhetősége (normák szembeállítása felhasználással)
Havi szintű megtakarítás/túllépés lekérhetősége (normák szembeállítása felhasználással)
Betekintés korábbi évek adataiba
További lehetőségek összeállított napi menükből
 

 
Étlap generálás összeállított napi menükből, étlaptervezés
Tálalási listák generálása összeállított napi menükből
Változatossági mutatók generálása összeállított napi menükből
Kimenő megrendelés generálása szállítók felé összeállított napi menükből
További raktár/készletkezelési lehetőségek
 

 
Göngyölegek kezelése, bevételezés/visszaküldés elszámolóáron
Göngyölegnyilvántartó lap
Értékforgalmi gyűjtőn göngyölegforgalom feltüntetése
Valós leltár kezelése, kiértékelése
 

Vaklista (mennyiség nélküli készletlista) előkészítése valós leltárba
Valós leltár rögzítése
Leltár kiértékelés (valós leltár összehasonlítása raktárkészletekkel)
Leltáreltérések lekönyvelése raktárkészlet módosításként

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program - Árlista

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program - Képek a programról