Miért jobb a számlázó program a számlatömbnél?

Ingyen reklám a cégének?

Ön mit gondol melyik a leggyakrabban kiosztott céges marketing anyag? Elsőre sokan azt gondolják, hogy a névjegykártya. Pedig még ennél is gyakoribb: a kimenő számla. Mi a számla? Ha jól használjuk akkor egy direkt marketing üzenet, egyenesen a vásárlónak címezve. Vajon az Önök cégének számláján csak az összeg látható, vagy egy köszönet is a vásárlásért? Hogyan néz ki a jelenlegi számlájuk, mennyire esztétikus? Ha szeretné kihasználni ezeket az előnyöket,  akkor a számlázó program a megoldás.

Partner és árucikk törzs kezelése

A számlázó program tartalmaz partner nyilvántartást is. Az egyik legértékesebb adatbázis a partnertörzs, ezért fontos, hogy az adatokat pontosak legyenekés az adatbázis tartalmazza a legfontosabb adatokat, pl. címet, telefonszámot. A számlázás folyamán lehetőség van a számlán szereplő partner adatait azonnal rögzíteni a partnertörzsbe és később ez alapján újra számlázni. A programban a cikktörzset, és a szolgáltatás törzset is karbantarthatja. A számlára felvett cikkeket a cikktörzsbe rögzítheti és később ez alapján felviheti a számlára a tételt.

Online térkép funkció

Online térkép funkcióval a partnerei tartózkodási címének helyét is azonnal meg tudja nézni a számlázó programból az integrált google maps térkép segítségével. Az  online térkép funkció a partnertörzsből egy gombnyomásra kérhető, így bármikor egyszerűen megtekintheti a térképen is, hogy az adott cím hol található, és azonnali útvonaltervezésre is lehetőség van az Ön székhelyétől az adott címig. Így pontosan tudni fogja milyen távolságra vannak a partnerei, mennyibe kerül az esetleges kiszállás, és ez az útnyilvántartás vezetését is megkönnyíthetjük vele.

Szeretné ön is átlátni a pénzügyeit?
 

A QualitySoft számlázó program nem csak egy hagyományos számlázó. Olyan terméket kínálunk Önnek rendkívül kedvező áron, amelyre minden vállalkozásnak szüksége van! Gyakorlatilag a vállalkozása teljes ügyvitelét elvégezheti egyetlen szoftverrel. Számlázó programunkat a legkülönbözőbb igények szerint fejlesztettük. Szoftverünk az egyszerű kézzel kitölthető számlázó programtól, az egyedi kialakítású testreszabott készletnyilvántartó rendszerekig állnak a rendelkezésére.
A számlázási teendőkön kívül a cég teljes pénzügyi nyilvántartását elláthatja (házipénztár+bank), kezeli a bejövő számlákat, a bejövő szállítóleveleket, a vevői-szállítói rendeléseket, bizományos követeléseket.

Devizás bizonylatok, Árfolyamok frissítése Internetről, korlátlan deviza kezelés

A számlázó programunk lehetőséget biztosít korlátlan deviza kezelésre, a karbantartásokban megadható vagy felvehető bármilyen devizanem. A cikktörzsben megadhatja és karbantarthatja a devizás árakat, devizás bizonylatokat, Eu-s export számlát, Belföldi EUR számlát, Export számlát harmadik tagországba, Export előleg számlát (Idegen nyelvű számlaképekkel német/angol.). A számlázó program gondoskodik Ön helyett az árfolyamok naprakészségéről, egyetlen gombnyomásra frissíti az árfolyamokat az Internetről.

Számla könyvelés, dupla adatrögzítés nélkül?

Használjon integrált programot, és nem kell kétszer rögzítenie az adatokat! A számlázó programunk adatimport moduljával nem kell külön rögzíteni a pénzügyi és számlázási adatokat a főkönyvi programba, hanem azt azonnal elvégzi a program a megadott főkönyvi számokra, nincs felesleges adatrögzítés. Integrált rendszerünk a cég ügyvitelének összes folyamatát lefedi a számlázástól kezdve a készletkezelésen át, a pénzügy, főkönyv, és bérelszámolási funkciókat is egy egységes TELJES KÖRŰEN integrált rendszerben végezhetik! Integrált Számviteli Rendszerben számlázó modulként is használható automatikus főkönyvi kapcsolattal.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!


QualitySoft számlázó program


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bizonylatok

Kimenő számlák


A számlázó programból kiállítható normál kimenő számla áfás számla. A kiállított számlák megfelelnek a hatályos jog-szabályoknak, amiről APEH igazolást állítunk ki a partnereink részére. A számlákon beállítható a cég logója, szöveges megjegyzés, vagy a kedvezmény. A számla egyszerűbb rögzítését partner és árucikk-szolgáltatás adatbázis teszi lehetővé. Beállítható, hogy az egyes számlákra milyen egyedi szövegek kerüljenek rá.  Lehetővé teszi Környezetvédelmi termékdíj számítását és képesek adatot tudnak szolgáltatni a beszámoló elkészítéséhez.

Díjbekérő bizonylat

A díjbekérő vagy más néven proforma számla egy olyan bizonylat, ami nem minősül számlának, viszont segítségével  elkerülhető, hogy olyan termékek, szolgáltatások eladása után is fizessen áfát, amelyet még nem egyenlítettek ki.
A díjbekérőből egyetlen gombnyomással készíthet számlát, így az utalást követően egyszerűen rögzítheti a végleges számláit, nem kell újra kiválasztania a partnert, vagy felrögzítenie a tételeket. A rögzített díjbekérő mellett az adatoknál megjelenik, hogy készült e már belőle végleges számla, amit meg is tekinthet.

Kimenő előleg számla

A számlázó program
tartalmaz előleg számlát, amihez elkészítheti a hozzá tartozó végszámlát is. A számlákon beállítható a vállalkozás fontosabb adatai és a logója. Beállítha számlánként eltérő egyedi megjegyzés, melyeket külön menüpontban szerkeszthet és akár hozzárendelhetőek az egyes bizonylatokhoz is.   A végleges számlán a kapcsolt előleg alapján beszámítja és az előleg összegét levonja a végszámlából. 

Devizás, többnyelvű számlák

A számlázó program többnyelvű és devizás számlák, bizonylatok kiállítására is alkalmas. A számlázó programból a leggyakoribb devizanemekben, vagy a felrögzített árfolyam alapján is állíthat ki számlákat. A program képes az adott napi MNB árfolyamok frissítésére, letöltésére. Az árfolyamokat felrögzítheti előre, illetve a számla készítése közben is. A devizás számlákhoz külön bankszámlaszám is megjeleníthető a számlán. Többnyelvű számla kiállítására is lehetőség van (angol magyar).

Árajánlat bizonylat

A számlázó programmal árajánlat is készíthető. Az árajánlat hagyományos  bizonylatként rögzül, tehát visszakereshető és nyomtatható. Az árajánlatnak megadhatja az érvényességét, a szállítás módját és a fizetési határidejét is. Logót és tetszés szerinti szövegezést, megjegyzést is feltüntethet. Az árajánlatból egy gombnyomással készíthető megrendelés, díjbekérő vagy számla, melyek kapcsolódó bizonylatként hivatkozni fognak az árajánlatra, így az visszakereshető.

E-számla kiállítása

A kiállított számlát, digitálisan aláírt PDF formátumban e-mail-en is kiküldheti ügyfelének, így már nem kell postai úton is feladnia partnerének számláit. Ezt a megoldást e-számlának hívják. Az e-számla használatával a postázással kapcsolatos költségein spórolhat. A partnerhez rendelt e-mail címre automatikusan elküldésre kerül a számla, tehát nem kell külön-külön megcímeznie vagy szövegeznie az e-maileket. Nem szükséges a kézi aláírás, a nyomtatás, enélkül is lehet kiállítani hiteles számlát a digitális aláírás segítségével.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat!

QualitySoft számlázó program


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milyen hasznos funkciókat tudunk önnek ajánlani?

Számlázzon e-mailben. E-számla

Az e-számlának nevezett megoldással a kiállított számlát, digitálisan aláírt PDF formátumban e-mail-en is kiküldheti ügyfelének, így megspórolhatja a címzéshez szükséges időt, boríték és  postaköltséget és egyben védi a környezetet. A partnerhez rendelt e-mail címre automatikusan elküldésre kerül a számla, tehát nem kell külön-külön megcímeznie és megírnia az e-maileket. Nem szükséges aláírás, és a nyomtatás, elektronikus formában is lehet kiállítani hiteles számlát a digitális aláírás segítségével.

Bejövő számla
 

A programunkban nemcsak a kimenő, hanem a bejövő számláit is felrögzítheti. A bejövő számlák rögzítésével egy helyen tarthatja nyilván bevételeit és költségeit, illetve pénzügyi kimutatásokat készíthet. Ez főleg akkor lehet hasznos, ha a számlalistákat excelbe lementve további információkhoz szeretne jutni, vagy összesíteni bizonyos adatokat. Így könnyedén megtekintheti, hogy mire mennyit költött, de a két számlatípus áfa értékeinek összehasonlításával megtekintheti, hogy egy adott időszakra mekkora áfa fizetési kötelezettsége van, vagy mennyi áfát igényelhet vissza.

Kintlévőségek, kiegyenlítések

A számlázó programunk a kintlévőségeket és a kiegyenlítéseket is kezeli. Ezen felül a folyószámla levelezés segítségével fizetési felszólítások, egyenlegközlő küldésére is használhatja. Nyilvántarthatja a kiegyenlítetlen és a kifizetetlen számláit. A számlákat képes egy gombnyomással kiegyenlíteni, vagy akár több részkiegyenlítést kezelni, így láthatjuk az aktuális kintlévőségeket. A késedelmesen ki nem egyenlített számlákról is kérhetünk naprakész listákat.

Kimutatások, listák

A  számlázó programunkban az összes  bizonylattípusról, számláról listákat kimutatásokat készíthet, tetszőleges szempontok alapján. A listákat nem csak nyomtathatja hanem többféle formában is lekérheti (Excel, vagy PDF, esetleg html, formátumban is exportálhatóak). Lekérhető például, hogy egy adott időszakban összesen mekkora összegben állítottunk ki számlát, vagy milyen cikkek milyen számlákon szerepeltek. A  listákat többféle csoportosításban is lekérhetjük (időszakonként, partnerenként, bizonylatonként)

Cikk és partnercsoportok

A programban a vevők-szállítók partnercsoportba rendelhetők, mellyel elkülönítheti a különböző típusú vevőinket. (például kisker vagy nagyker vevők stb.) A termékeket pedig különböző árucsoportokba rendezhetjük. Az árucsoportok használatával egyszerűbben találhatók meg a számlázás közben a terméket. Az árucsoportok alapján bizonylat kiállítás közben lehet szűrni, így könnyebben megtalálhatja az adott cikket. A csoportok kiválasztása után, csak az adott csoportba tartozó árucikkek, vagy partnerek jelennek meg. Az csoportok használatával más-más csoportba tartozó cikkeknek akár más-más áruk lehet, vagy partnerek esetén más más kedvezményt kaphatnak.  

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat!

QualitySoft számlázó program


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miért előnyös ha tőlünk vásárol?

1 Hónapos ingyenes éles verzió

Próbálja ki a teljes verziójú testreszabott programunkat ingyen egy hónapig kötelezettségek nélkül!  Százezer forint feletti árajánlat esetén további lehetőségképpen igény alapján 1 hónapos kipróbálható éles verziót telepítünk fel ingyenesen az Ön gépére. Nincs kockázat, az éles verzióban nézheti meg, tesztelheti programunkat. Ebben az esetben ha a mi programunk mellett dönt, élesítés után használhatja tovább a már felvitt adatokkal nem veszik kárba a munkája. Ráadásul az egy hónapos verzió használata alatt minden segítséget megkap a munkához. Kérjen ajánlatot és igényelje most a teszt verziót!

Óriási kedvezmények induló cégeknek, Részletfizetési konstrukciók

Kezdő vállalkozásoknak 25 % Induló cég kedvezmény!
Minden kedves érdeklődőnk számára részletfizetési lehetőség! Ügyfélbarát fizetési konstrukciók, akár egyedi megállapodással is.
Miért fizetne bérleti díjat, hogyha már az első részlet befizetése után használatba veheti a teljes programot? Az utolsó részlet kifizetése után pedig az öné lesz a program. Próbálja ki rugalmas árképzésünket és Kérjen árajánlatot!

 

Ingyenes online bemutató

Amennyiben Önnek kérdései vannak a programunkkal kapcsolatban, szeretné megnézni a programot működés közben és úgy feltenni a kérdéseit kollégánknak, kérhet on-line bemutatót. Az on-line bemutató lényege, hogy amennyiben ön rendelkezik Internetkapcsolattal, akkor elküldünk önnek egy kis segédprogramot, ami indulás után generál egy egyedi jelszót, amit ha megad a kollégánknak akkor ő át tudja venni a gépen a vezérlést és on-line működés közben tudja bemutatni a demo programunkat.  A honlapunkon a video bemutatók menüpont alatt on-line videókat tekinthet meg a programjaink működéséről.

Gyors program telepítés, szükség esetén akár egy órán belül

Programjaink gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, online élesítéssel. Amennyiben önnek sürgős telepítés kell, nálunk ez is megoldható! A letöltött demó verziót akár egy órán belül beélesíthetjük Önnek és máris elkezdheti a munkát. A telepítéskor kollégáink, az alapvető funkciókat beállítják, megmutatják. Ugyanakkor ha további felmerülő kérdései lennének lehetősége van online beüzemelési segítséget vagy oktatást kérni

Mert nálunk nincs Zsákbamacska

Ne vegyen zsákbamacskát! Most akár élesben bizonyosodhat meg a programunk kiváló működéséről, és ez nem kerül semmibe. Az egyes program részek, modulok rugalmasan változtathatóak vásárláskor, és vásárlás után is tetszőlegesen. Ha ön új programrészt szeretne nem kell új programot vásárolnia, elég csak bővíteni a meglévőt. További lehetőségként vásárlás előtt ingyenesen kérhet online bemutatót, a program működéséről. Ezzel együtt Rugalmas fizetési módokat kínálunk melyeket egyénileg testre szabhatunk, kívánsága szerint. Elégedettségi és pénz visszafizetési garancia:
 Azok a vársárlók, akik kipróbálják a programot, és a vásárlás időpontjától számított 2 hónapon belül meggondolják magukat, vagy rájönnek , hogy nem az ő tevékenységükhöz a legalkalmasabb, akkor a programok teljes licencdíját visszafizetjük

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat! 

 

 

QualitySoft számlázó program


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miért előnyös ha tőlünk vásárol?

1 Hónapos ingyenes éles verzió

Próbálja ki a teljes verziójú testreszabott programunkat ingyen egy hónapig kötelezettségek nélkül.  Százezer forint feletti árajánlat esetén további lehetőségképpen igény alapján 1 hónapos kipróbálható éles verziót telepítünk fel ingyenesen az Ön gépére. Nincs kockázat, az éles verzióban nézheti meg, tesztelheti programunkat. Ebben az esetben ha a mi programunk mellett dönt, élesítés után használhatja tovább a már felvitt adatokkal nem veszik kárba a munkája. Ráadásul az egy hónapos verzió használata alatt minden segítséget megkap a munkához. Kérjen ajánlatot és igényelje most a teszt verziót!

Óriási kedvezmények induló cégeknek, Részletfizetési konstrukciók

Kezdő vállalkozásoknak 25 % Induló cég kedvezmény!
Minden kedves érdeklődőnk számára részletfizetési lehetőség! Ügyfélbarát fizetési konstrukciók, akár egyedi megállapodással is.
Miért fizetne bérleti díjat, hogyha már az első részlet befizetése után használatba veheti a teljes programot? Az utolsó részlet kifizetése után pedig az öné lesz a program. Próbálja ki rugalmas árképzésünket és Kérjen árajánlatot!

 

Ingyenes online bemutató

Amennyiben önnek kérdései vannak a programunkkal kapcsolatban, szeretné megnézni a programot működés közben és úgy feltenni a kérdéseit kollégánknak,kérhet on-line bemutatót. Az on-line bemutató lényege, hogy amennyiben ön rendelkezik Internetkapcsolattal, akkor elküldünk önnek egy kis segédprogramot, ami indulás után generál egy egyedi jelszót, amit ha megad a kollégánknak akkor ő át tudja venni a gépen a vezérlést és on-line működés közben tudja bemutatni a demo programunkat.  A honlapunkon a video bemutatók menüpont alatt on-line videókat tekinthet meg a programjaink működéséről.
Gyors program telepítés, szükség esetén akár egy órán belül

Programjaink gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, online élesítéssel. Amennyiben önnek sürgős telepítés kell, nálunk ez is megoldható! A letöltött demó verziót akár egy órán belül beélesíthetjük Önnek és máris elkezdheti a munkát. A telepítéskor kollégáink, az alapvető funkciókat beállítják, megmutatják. Ugyanakkor ha további felmerülő kérdései lennének lehetősége van online beüzemelési segítséget vagy oktatást kérni
Mert nálunk nincs Zsákbamacska

Ne vegyen zsákbamacskát! Most akár élesben bizonyosodhat meg a programunk kiváló működéséről, és ez nem kerül semmibe. Az egyes program részek, modulok rugalmasan változtathatóak vásárláskor, és vásárlás után is tetszőlegesen. Ha ön új programrészt szeretne nem kell új programot vásárolnia, elég csak bővíteni a meglévőt. További lehetőségként vásárlás előtt ingyenesen kérhet online bemutatót, a program működéséről. Ezzel együtt Rugalmas fizetési módokat kínálunk melyeket egyénileg testre szabhatunk, kívánsága szerint.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat! 

 

 

QualitySoft számlázó program - Modulok

QS Gold Számlázó program jellemzői:

 • Számlák automatikus sorszámozása megfelel a 24/1995.XI.22. PM rendeletnek, mely speciális feltételeket ír elő a számítógépes számlaadásra. Ezek szerint számítógéppel számlát nyomtatni csak olyan programmal lehet, mely biztosítja a kihagyás vagy ismétlés nélküli sorszámozást.

 • Rendszereink teljesítik ezeket a feltételeket, erről egy igazolást adunk amit az APEH megkövetel. Olyan cégnek, amelyik nem ilyen programmal bocsátja ki a számlát, a számláját nem lehet lekönyvelni (az ÁFA-ját nem lehet visszaigényelni), mert adóigazgatás azonosítására nem alkalmas.

 • Fordított ÁFA kezelése

 • 1,2 Forintosok kivonása miatti kerekítési különbözet kezelése

 • Vevő-szállító partnertörzs kezelése, karbantartása, listázása

 • Cikktörzs (áru, szolgáltatás) nyilvántartás, karbantartás, listázás.

 • Munka közben (pl.: számla készítése közben) megtekinthető és bővíthető a partnernyilvántartás és az árutörzs, melyből adatfelvitel közben is válogathatunk. Nagyon gyorsan választhatunk anyagok, vevők közül, még több tízezer adatból is. Minden adatra gyorskereshetünk.

 • Többféle eladási ár nyilvántartása árunként. A számlára %-os kedvezmény adható. Ez számlázáskor még megváltoztatható, akár cikkenként egyedi árra, vagy egyedi % kedvezményre.

 • Egy számla lehet több lapos is.

 • Mátrixnyomtatóval is nyomtatható gyorsan egyszerűbb számlakép

 • Grafikus számlanyomtatási lehetőség. Egyedi számlaszám formátum prefix megadással

 • Céglogó beillesztési lehetőség

 • Boríték nyomtatás a vevő és a számla adati alapján többféle szabványos borítékhoz.

 • Ajánlott küldemény, tértivevényes küldemény feladóvevénye nyomtatható.

 • Sztornózás egy mozdulattal.

 • Helyesbítő (módosító) számla készítés

 • Régebbi számla alapján új számla készítése (ismétlés, vagy papírbegyűrédésnél hasznos)

 • Cikkekhez partner függő egyedi ár vagy kedvezmény adható, így pl. a kialkudott szerződésben rögzített vételár partnerenként rögzíthető. Akár partnerenkénti könyvelési díj is beállítható könyvelőirodák esetében.

 • Hálózati nyomtatás lehetséges

 • Bizonylat tételek előtt és után tetszőleges szöveg megadási lehetőség.

 • Szállító fejléce szabadon módosítható, megadható.

 • Többféle számlatípus kérhető, korlátlan számú számlatípus elkülöníthető a lekérdezéshez. (Pl. Kimenő számla Szfvár, Kimenő számla Bp, vagy kimenő számla 1. tevékenység, 2-es tevékenység stb...)

 • Nyomtatási előnézeti kép

 • Egyszerű számlatömb helyettesítő számla készítés: kézi számlatétel, és partner kitöltés

 • Szolgáltatás, vagy árucikk számlázás

   

  Pénzügy modul jellemzői:
   

 • Bejövő számla rögzítése

 • Kézi számla rögzítési lehetősége

 • Banki és pénztári kiegyenlítések felviteli lehetősége közvetlenül a számlákhoz, melyek automatikusan változtatják a bank, vagy pénztár egyenleget

 • Egyéb banki és készpénzes pénzmozgások

 • Bank, és pénztár egyenleg lekérdezés, pénztárbizonylat nyomtatás

 • Korlátlan számú bank, és pénztár

 • Gyakori készpénzes pénzmozgáshoz sablon készíthető

 • Főkönyvi feladás

 • Banki terminálprogramokhoz kapcsolódás, utalandó számlák kifizetése

 • Átutalási megbízás nyomtatás

 • Kiegyenlítetlen, és kintlévőség nyilvántartás

 • Folyószámla levelezés, egyenlegközlő

 • késedelmi kamatlevél, fizetési felszólítás

 • Ajánlott küldemény, tértivevényes küldemény feladóvevénye nyomtatható.

   

  Deviza modul jellemzői:
   

 • Idegen nyelvű számlakészítési lehetőség

 • Lehetőség van Belföldi devizában kiállított számla készítésére

 • EU-n kívüli export, valamint EU-n belüli Export számlák készítése.

 • Árfolyamok kezelése

 • Főkönyv felé devizában, és forintban is feladhatók a számlák

 • Deviza törzs, EU-s adószám kezelése

 • Devizás kiegyenlítetlen bizonylatok, devizapénztár, devizabank

   

  További extra számlázi lehetőségek:
   

 • Előleg száma+végszámla

 • Garanciális visszatartás, jóteljesítési garancia kezelése

 • Munkaszámok használata

 • Számla összegének felosztása, felbontása többfelé, és ebből listák készítése

 • Kötegelt számlázás


  További lehetőségek:
   

 • A Gold adatimport modullal nem kell külön rögzíteni a pénzügyi és számlázási adatokat a főkönyvi programba, hanem azt azonnal elvégzi a program a megadott főkönyvi számokra.

 • A Gold Számlázó programról bármikor átválthat a Diamond Integrált Számviteli Rendszerre, ha a cég növekszik, és szükségessé válik az integráció. Az átváltás  automatikus beépített feladást tesz lehetővé, egy rendszeren belül kezelhetők a számlák, és a főkönyv, valamint közös lesz a vevő-szállító törzs. Áttérésnél minden korábbi adat megmarad.

 • Könyvelőirodáknak inkább a könyvelőiroda programcsomag kiegészítéseként ajánljuk. Ennek leírásához, és DEMO letöltéséhez kattintson ide... 

  Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
  Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 • QualitySoft számlázó program - Összehasonlító funkció táblázata


   
  QualitySoft Számlázás Standard QualitySoft Számlázás Komplett QualitySoft Számlázás Professional
  Alap bizonylatok
   

   

   
  Kimenő számla, (helyesbítő számla lehetőséggel)
  Proforma számla, díjbekérő
  Előleg számla, végszámla
  Bejövő számla
  Árajánlat készítés
  E-számla készítése
  Tetszőleges egyéb paraméterezhető bizonylat

  Egyedi testreszabott rendszer esetén kérhető

  Deviza modul bizonylatai és funkciói
   

   

   
  Belföldi kimenő, és előleg számla devizában
  EU-n kívüli export számla
  EU-s export számla
  Devizás proforma számla
  Korlátlan számú deviza kezelése
  Árfolyamok nyilvántartása, bankonként különböző árfolyam lehetőség
  Banki MNB árfolyamok automatikus frissítési lehetősége Internetről
  Számlázási funkciók
   

   

   
  Logó beszúrása bizonylatokba

  Több ár használata
  Bizonylatok kapcsolása, bizonylat ismétlés
  Kötegelt számlanyomtatás
  Kerekítési különbözet 1-2 Ft automatikus kezelése kp számlánál
  Fordított ÁFA kezelése
  Mezőgazdasági ÁFA kezelése
  Környezetvédelmi termékdíj kezelése, CSK kódok kezelése
  Vonalkód olvasó kezelése
  Nyomtatási előkép megtekintés, nyomtatási képek szerkeszthetőek
  Helyesbítő számla, sztornó számla kiállítása
  Többsoros számlatételek , Paraméterezhető megjegyzés szövegek
  A kiállított számlához boríték +feladóvevény nyomtatás
  Általános funkciók
   

   

   
  APEH (NAV) igazolás a program megfelelőségéről
  Minden funkció egér nélküli használatra is optimalizálva van
  Szabadon bővíthető ÁFA kódok, áfa kulcsok, és feltöltött áfa főkönyvi törzs
  Testreszabható saját kimutatások
  Listák szűrése, táblázat sorbarendezése, keresése tetszőlegesen
  Adatállomány mentési és visszatöltési lehetőség (akár az összes céget egyszerre)
  Hibaellenőrzés, és javítás funkció: sokrétű hibafelismerés
  Deviza kezelés
  Főképernyő, ikonsorok, háttérkép, szín sablonok szabadon szerkeszthetőek
  Részletes leírás F1-re, online tudásbázis
  Internetes ügyfélszolgálat, Helpdesk rendszer igénybevétele
  Telefonos ügyfélszolgálat igénybevétele ingyenesen
  Több felhasználó kezelése
   

   

   
  Egyidejű hálózatos használat több gépről.
  Események és kezelő műveletek naplózása, visszakereshetőség
  Felhasználói jogosultságok beállítása, menületiltás
  Karbantartási funkciók
   

   

   
  Partner karbantartás
  Email küldés partnernek
  Partner csoportok kezelése
  Etikett és boríték nyomtatás
  Árukhoz kép hozzárendelése
  Több ár kezelése
  Partnerenkénti %-os ár megadás
  Partnerenkénti egyedi fix árlista kialakítása
  Árak közötti árrés százalék megadás lehetősége
  Környezetvédelmi termékdíj
  Útvonaltervezés
  Pénzügyi modul
   

   

   
  Kiegyenlítések kezelése
  Több pénztár, illetve bank kezelése
  Devizás kiegyenlítés, devizapénztár devizabank
  Munkaszám modul (Külön rendelhető)
   

   

   
  Bizonylatrögzítés munkaszámra, akár cikkenkénti munkaszám megadási lehetőség
  Munkaszám analitika
  Listák , kimutatások
   

   

   
  Bizonylatok tételes lekérdezése
  Partnerek (vevő, szállító) részletes forgalmi listája
  Termékenkénti bizonylatforgalom (eladások) listája
  Egy termék részletes forgalma
  Egy termék részletes forgalma egy partnerre
  Árlista
  Vevő szállító analitika
  Korosított kintlévőségi lista
  Kiegyenlítetlen bizonylatok listája
  Áfa részletező lista
  ÁFA összesítő lista
  Környezetvedelmi termékdíj lista

  Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
  Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

   

  QualitySoft számlázó program - Árlista


  Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
  Próbálja ki a letölthető
  demó változatunkat! 

   

  QualitySoft számlázó program - Képek a programról