Felezd meg az ügyvitellel töltött időt ingyen

 
 

Iratkozz fel a Számviteli Rendszer Kft „Üzletviteli és programvásárlási tanácsadó levelek” című ingyenes e-mail hírlevelére melyben hosszú évek tapasztalatait és több száz könyvelővel, cégvezetővel történt konzultáció leszűrt eredményeit osztjuk meg veled.

Milyen programot válasszak? Mi alapján hozzam meg a döntésemet?”

Tapasztalataink szerint nagyon nagy a tanácstalanság ezen a területen. Hiszen nem minden nap vásárlunk ügyviteli programot, és nem gyakran merül fel ez a kérdés. Mire támaszkodhatunk tehát a döntésnél?

Leginkább a korábbi programunk jó, vagy rossz tapasztalataira, vagy esetleg olyan ismerősünk tanácsára hallgatunk, akiben megbízunk. De még ő sem ismerheti a mi személyes problémánkat, a mi személyes igényeinket. Ami neki megfelelő volt az lehet, hogy nekünk nem lesz az.
A programok DEMO-ját letölthetjük ugyan, de azt nem tudjuk, hogy azokat milyen szempontok szerint hasonlítsuk össze. Sokszor a kinézet, vagy megérzés alapján döntünk, és nem biztos, hogy helyesen.

Ezen a helyzeten szeretnénk változtatni, és segítséget nyújtunk a döntés meghozatalában azzal, hogy 15 éves tapasztalatunkat átadjuk neked.

Megismerheted mitől jó, és mitől rossz egy ügyviteli program, és mik azok a hibák amiket elkövethetünk a programvásárlás során, és mi alapján hasonlítsuk össze a programokat, hogy a lehető legtöbbet nyerjünk vele.
Ezeket a tanácsokat azonnal használhatod céged profitjának növelésére, valamint nagymértékű idő és költség csökkentésre.

Igen, feliratkozom az ingyenes „Üzletviteli és programvásárlási tanácsadó levelek” című hírlevelére.
 

 

Adatvédelem: Mi is utáljuk a Spam-et: adataidat senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésedet a hírlevelek alján található leiratkozás link segítségével.

Ha hasznosnak találod a hírlevelet, kérlek oszd meg velünk véleményedet. írj nekünk miben segítettek a tanácsok, illetve min változtassunk.